Po istraživanju Kanadskog Instituta, reumatizam je na prvom mestu oboljenja, tačnije tri četvrtine stanovništva boluje od nekog oblika reumatizma. Pod reumom podrazumevamo otežano i bolno kretanje i spada u grupu različitih oboljenja koja se po nastanku mogu podeliti na: zapaljenska, nezapaljenska i degenerativna.

Prvi simptomi reume su bolovi u zglobovima koji često znaju da budu praćeni crvenilom i otocima. Neki ljudi osecaju bol samo kod pokreta ili kada se menja vreme. Međutim reumatska oboljenja mogu da budu toliko teška, da izazovu deformaciju zglobova ili kostiju i da pacijent postane skoro nepokretan. Sve reumatske bolesti su hronične ali primenom odgovarajućih sredstava može da se zaustavi njihov progresivni tok. Hladni dani  znatno pogoršavaju teškoće obolelih. Zato se reumatski bolovi najviše javljaju u jesen i zimu. Postoji pogrešno mišljenje da od reume obolevaju samo starije osobe ali dokazano je da ova bolest sve češće pogađa i mlađu populaciju.

TARADERM prirodna antireumatik krema pomaže kod reumatskih bolova i kod reumatoidnog artritisa. Potrebno je početi sa korišćenjem kreme kod prvih simptoma koje ce znatno smanjiti i usporiti razvoj bola. Ne zaboravite da ova bolest može zahvatiti čitav organizam ne samo bolesti kostiju i zglobova.

Upotrebom TARADERM antireumatik biljne kreme olakšaćete sebi bolove, moći ćete da budete fizicki aktivni kao i da se bavite sportom.

– KAKO LEČITI REUMU I BOLESTI KOSTIJU –

TARADERM antireumatic prirodna krema bogatog sastava koja se preporučuje kod reumatskih oboljenja, ukočenosti, artritisa, išijasa, bolova u leđima, zglobovima i kod ostalih upalnih procesa na telu. Pored pažljivo odabrane mešavine preko dvadeset lekovitoh biljnih vrsta, formulacija sadrži kapsaicin koji prijatno zagreva i ubrzava cirkulaciju kao i mentol koji hladi tako da krema ima dvostruko dejstvo. Takođe krema deluje dubinski, obnavlja hrskavicu i zaustavlja njeno dalje habanje. Sastav čine etarska ulja kao i ostale prirodne komponente koje uz svakodnevnu primenu smiruju, opuštaju i ublažavaju simptome reumatizma, opuštaju mišiće i deluju kao mišićni relaksant. Zapravo se reuma manifestuje kroz niz drugih bolesti koje TARADERM antireumatik biljna krema uspešno leči, kao što su teniski lakat, fibrozotis, spondilitis, ukočenost ramena i ostale bolesti kostiju.

TARADERM antireumatic  biljna krema je dobila pozitivno stručno mišljenje od eminentnih evropskih instituta za fizičko-hemijske analize.

– NAČIN PRIMENE –

TARADERM – ANTIREUMATIC  50 ml.   – antireumatik biljna krema

TARADERM kašičicom (špatulicom) zagrebite malo kreme, nanesite na jagodicu prsta i namažite obolelo mesto najmanje tri puta dnevno u tankom sloju.

NAPOMENA – Zbog kapsaicina u svom sastavu krema se ne sme nanositi na otvorene rane.

NEŽELJENI EFEKTI – U dosadašnjoj primeni nisu zapažene neželjene pojave.